Vis

Amas Global importeert verschillende vissoorten. Wij kopen rechtstreeks in bij de beste gecertificeerde fabrikanten zonder tussenkomst van handelaren of brokers. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs garanderen. Wij kunnen de beste kwaliteit bieden omdat onze vis direct na de vangst wordt verpakt en verscheept. Wij denken graag met u mee om tot de beste verpakkingsmogelijkheid te komen. Wij bieden talloze mogelijkheden aan. Amas Global levert alleen aan groothandels en foodservices. Voor prijzen en leveringsvoorwaarden kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inktvis (Dosidicus Gigas)

Inktvis heeft een zachte smaak en is op vele manieren te bereiden, waaronder bakken, grillen, frituren of in de oven. Inktvis is wereldwijd een ware delicatesse en een ontzettend populair product. Leverbaar het hele jaar door.

Makreel (Scomber Japonicus)

Makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Makreel kan gebakken, gegrild, gestoofd, gerookt of gestoomd gegeten worden. Leverbaar het hele jaar door.

Kreeft (Panulirus Penicillatus)

Kreeft wordt vrijwel altijd gekookt, ook als men het vlees later op een andere manier wil bereiden. Kreeften worden, meestal nadat ze gekookt zijn, ook gegrild, gebakken, gefrituurd of gestoomd. Leverbaar het hele jaar door.