Welkom bij Amas Global

Amas Global is een snelgroeiende handelsonderneming die zich bezighoudt met import, export en handel van partijgoederen. We bieden onze klanten concurrerend geprijsde goederen en partijen aan. Bent u op zoek naar specifieke producten voor uw bedrijf? Wij kunnen u snel en vrijblijvend een scherpe offerte bezorgen.Als u zelf goederen heeft om aan te bieden, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Via ons uitgebreid nationaal en internationaal netwerk kunnen we snel de juiste koper voor uw producten vinden. Wilt u zelf goederen importeren? Onze expertise stelt ons in staat om u te helpen bij een moeiteloze afhandeling van alle benodigde formaliteiten. Wij zijn voortdurend op zoek naar partners die samen met ons nieuwe merken of producten op de markt willen brengen. Bij Amas Global is iedereen welkom!

Shop onze producten

Door intensief samen te werken met onze partners kunnen wij een vrij divers assortiment van aantrekkelijk geprijsde producten aanbieden. Elk met zijn eigen specifieke toepassingen. Het assortiment wordt wekelijks uitgebreid. 

BESTELLINGEN VOOR 17.00 WORDEN DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN.

Internationale Handel

Bij Amas Global begrijpen we dat de wereld van internationale handel veeleisend en dynamisch is. Wij zijn er trots op een toonaangevende speler te zijn in de import- en exportindustrie, met een diepgaande focus op vis, wijn, tropisch fruit en Amas Clean. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid heeft ons geholpen om uit te groeien tot een betrouwbare partner voor bedrijven over de hele wereld.

Tropisch fruit

Via ons uitgebreid netwerk van internationale contacten kunnen wij vele soorten tropisch fruit aanbieden tegen de scherpste prijzen. Ons fruit kopen wij zoveel mogelijk direct bij de fruitboeren. Wij zijn er van bewust dat het werken met verse producten nogal wat uitdagingen met zich mee kan brengen. Juist hierom nemen wij al uw zorgen uit handen en leveren wij u tot aan uw voordeur.

Lees meer

Wijn

Amas Global importeert wijn uit alle uithoeken van de wereld. Klassiek rood, fris wit, trendy rosé, wij zijn van alle markten thuis. Wij kopen uitsluitend rechtstreeks bij de wat kleinere onafhankelijke wijnproducenten. Hierdoor garanderen wij u de scherpste prijzen voor de meest exclusieve wijnen.

Lees meer

Vis

Amas Global importeert verschillende vissoorten. Wij kopen rechtstreeks in bij de beste gecertificeerde fabrikanten zonder tussenkomst van handelaren of brokers.  Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs garanderen.

Lees meer

Amas Clean

AMAS is een multifunctioneel alkalisch ontvettings- en reinigingsproductenlijn. Geproduceerd in overeenstemming met de HACCP-verordening. AMAS producten kunnen veilig gebruikt worden voor het reinigen van alle soorten oppervlaktes. De unieke sterk geconcentreerde formules van AMAS maken een snelle en efficiënte reiniging mogelijk.

Lees meer

Rijstkaf

Bij rijstproductie komt uiteraard rijstkaf vrij, het afvalproduct van de pelmolens. Rijstkaf bestaat hoofdzakelijk uit het schilletje van de rijstkorrel. Afhankelijk van de rijstsoort en productietechniek bestaat ongeveer 20-25% van de totale rijstproductie uit rijstkaf. Het is in erg grote hoeveelheden wereldwijd beschikbaar. Suriname, op wereldniveau een erg kleine rijstproducent, produceert jaarlijks 75.000 ton rijstkaf.

Lees meer